Strefa Bydło

Hodowca Bydła 3/2024

okl HB 2024 02

HODOWCA BYDŁA

Numer: 3/2024

ISSN 1732-1921

Artykuły:

  • Charakterystyka użytków zielonych i ich wykorzystanie w Polsce
    Barbara Wróbel
  • Zasady doboru traw i roślin bobowatych na różne stanowiska glebowe
    Iwona Radkowska, Adam Radkowski
  • Dobrej jakości pasze objętościowe jako podstawa żywienia krów
    Józef Krzyżewski
  • Super Mix – sprawdza się znakomiciePrzeczytaj cały
    Ryszard Kujawiak
  • Naszmix – forma efektywnego żywienia
    Piotr Gutowski
  • Straty składników z nawozów – cz. I
    Renata Gabryszuk, Mirosław Gabryszuk
  • Rola naturalnego mechanizmu antyoksydacyjnego w plemnikach
    Alicja Kowalczyk
  • Przydatność oceny pokroju przy robotyzacji doju
    Kamil Siatka
  • Korzystamy z nowości i udogodnień ułatwiających pracęPrzeczytaj cały
    Monika Kopaczel-Radziulewicz
  • Potrzeba matką wynalazków i sposobem na oszczędności
    Monika Kopaczel-Radziulewicz
  • Forum zootechniczne Timac Agro 12 lutego 2024 r.
  • Forum Rolnicze – Świadoma produkcja wołowinyPrzeczytaj cały

Aktualności branżowe:*

  • „Zdrowa krowa zdrowe mleko” – zaproszenie
  • Ceny skupu mleka i sprzedaży produktów mleczarskich
  • Produkcja mleka w krajach UE
  • Ceny skupu bydła rzeźnego w Polsce
  • Produkcja mięsa wołowego w krajach UE
  • Ceny mleka w krajach UE
  • Ceny skupu młodego bydła rzeźnego w krajach UE
  • Ceny skupu zbóż i sprzedaży materiałów paszowych

Ponadto w numerze:*

  • Nowość: Hodowla polskiego bydła czerwonego w Polsce
  • MAPA Zestawienie firm zajmujących się skupem i ubojem bydła

* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.

Kup ten numer
14 zł
Kup prenumeratę
150 zł


Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Paszowych

GRATIS!

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.