
W numerze:
- Jak powstaje Aktywny Ekstrakt z czosnku? część 1 Bio Point
- Kontrowersje drobiarskie wokół umowy między UE i USA o handlu i inwestycjach Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Niska jakość surowców paszowych Anita Zaworska
- Wielkie święto polskiego biznesu Piotr Lisiecki
- Konserwowane ziarno kukurydzy – wartość pokarmowa dla drobiu Tadeusz Barowicz, Mariusz Pietras
- O czym mówi podwyższony poziom CO2 wewnątrz budynku? Katarzyna Jankowska
- Drzwi Otwarte Big Dutchman Polska Piotr Lisiecki
- Produkcja jaj w systemie bezklatkowym, więcej kosztów niż korzyści? Terrence O’Keefe, tłumaczenie: Agata Piecuch
- Wpływ doboru odpowiedniego systemu karmideł na wyniki produkcyjne kurcząt brojlerów Tomasz Wróblewski
- Skuteczna dezynfekcja – klucz do końcowego sukcesu produkcyjnego Krzysztof Wcześniak
- Wpływ energooszczędnych programów świetlnych na stan fizjologiczny, odporność i wskaźniki produkcyjne kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Zakażenia bakteryjne jako przyczyna chorób układu oddechowego Bartosz Korytkowski
- Leczenie i lekarstwa w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Materiał genetyczny kur predysponowanych do chowu tradycyjnego Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Krystyna Jakubowska, Małgorzata Bednarczyk
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ