Strefa Drób

Hodowca Drobiu 12/2015

W numerze:

  1. Czy polskiemu drobiarstwu zagraża FARMAGEDON? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. COLItin – wspomaganie organizmu podczas infekcji opornymi szczepami coli Albert Nakielski, Andrzej Juszczuk
  3. Włókno pokarmowe w żywieniu drobiu Joanna Kucharska-Gaca, Emilia Kowalska, Marek Adamski
  4. Znaczenie probiotyków w produkcji drobiarskiej Bartosz Korytkowski
  5. Zasady wychowu i żywienia towarowych kurek nieśnych Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz, Karol Kaszperuk
  6. Możliwości zwiększenia efektywności produkcji kurcząt brojlerów Alina Rachwał
  7. Otwarcie nowoczesnej fermy w Babiętach Wielkich GERCZAK Nord Pol-Hatchery
  8. Akademia WIPASZ Piotr Lisiecki
  9. Zakaźne zapalenie oskrzeli kur Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  10. Choroby ptactwa łownego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Mięso drobiowe w polskiej kuchni Anna Wilkanowska
  12. Ograniczenie kosztów paszy poprzez optymalizację trawienia tłuszczy przez brojlery Manu De Laet, Dawid Kołacz
  13. Dobra wróżba dla drobiarstwa Cargill, Res-Drob

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.