Archiwum
Hodowca Drobiu 2/2016
W numerze:
- Doskonałość drożdży piwnych firmy Leiber w żywieniu drobiu Andrzej Sobieraj
- Antybiotykooporność – palący problem XXI wieku. Nie rozwiążemy problemów z antybiotykoopornością nakładając ograniczenia tylko na produkcję zwierzęcą Mark Clements
- Szczyt UE w sprawie działań przeciwko lekooporności
- Pasze objętościowe w żywieniu gęsi Joanna Kucharska-Gaca, Joanna Kuźniacka, Emilia Kowalska
- Otwarcie kolejnej woliery Fienhage Fienhage
- Jaja ważnym problemem żywnościowym Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Zapobieganie zagrożeniom epizootycznym w hodowli drobiu na głębokiej ściółce Mikołaj Aleksandrowicz
- LUXVIT CZOSNEK polski produkt – światowa jakość Wojciech Grudzień
- Ogrzewanie ferm drobiu – nagrzewnice wodne Flowair
- Wybrane zagadnienia z rozrodu drobiu Henryka Korytkowska
- Diagnostyka wirusologiczna chorób drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Odchów fermowy bażantów, część 2 Woliery dla bażantów oraz ich wykorzystanie produkcyjne Henryk Maciołek, Monika Białek
- Wartość użytkowa kaczki piżmowej Marcin Różewicz, Katarzyna Łagowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ