Strefa Drób

Hodowca Drobiu 7/2016

W numerze:

  1. Strawność krajowych źródeł białka roślinnego Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  2. Rodzaje substancji naturalnych w leczeniu drobiu Katarzyna Jankowska
  3. Stres cieplny a produkcyjność drobiu Anna Wilkanowska
  4. Pamiętajmy o konserwowaniu i czyszczeniu linii pojenia Katarzyna Jankowska
  5. Dzielimy się wiedzą Wspieramy naszych Partnerów Sympozjum Drobex-Agro, 3 czerwca 2016 r. Maciej Piotrowski
  6. Mięso brojlerów jako żywność funkcjonalna Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Zalety suchej dezynfekcji w kurniku Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  8. Warto czy nie warto przycinać kurkom dziób? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  9. Problem zapylenia pochodzący ze ściółki w czasie wystąpienia wysokich temperatur Bartosz Korytkowski
  10. III Międzynarodowy Kongres Praktyki Terenowej BioPoint Elwira Fiedorowicz-Szatkowska, Piotr Lisiecki
  11. Zalety i wady chowu wolnowybiegowego Anna Wilkanowska
  12. HACCP system zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.