W numerze:
- Substancje antyodżywcze w paszach problem dla zwierząt monogastrycznych Anita Zaworska
- Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia Kompasz
- Niekorzystny wpływ zjełczałych tłuszczów dla drobiu Wojciech Grudzień
- Witamina C (kwas L-askorbinowy) diabeł tkwi w szczegółach Katarzyna Jankowska
- Rozwiązywanie problemów na fermie przy użyciu preparatów ziołowych Bartosz Korytkowski
- Aminokwasy rozgałęzione w żywieniu brojlerów Evonik
- Ile urzędników powinno kontrolować bezpieczeństwo żywności – pięć czy jeden? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Skuteczność dezynfekcji w warunkach niskich temperatur zimowych miesięcy Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Współpraca Cargill i Res-Drob szybko się rozwija
- Wagi automatyczne na fermach Sylwia Łojewska, Dorota Witkowska
- Nowy fitogeniczny dodatek paszowy poprawiający zdrowotność ptaków Katarzyna Sartowska
- Stres socjalny u kur niosek Marcin Różewicz
- Walory mięsa kapłonów Anna Wilkanowska
- Dlaczego ściółka musi być dobrej jakości? Antonina Wysocka
- Drobiarstwo łączy pokolenia Hubbard Polska
- Centralne Targi Rolnicze – impreza dla rolników i przedsiębiorców Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ