W numerze:
- Dostępność na rynku krajowych białkowych materiałów paszowych. Wielkość upraw w Polsce, ceny skupu i zakupu, jakość materiału Anita Zaworska
- Innowacje w zwalczaniu ptaszyńca Katarzyna Socha, Dorota Witkowska
- Preparat z wodorostów w paszy dla kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Choroby kurcząt i kur uwarunkowane żywieniem Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Gęś kiszonką karmiona alternatywa do zielonki w żywieniu "ptasich przeżuwaczy" Jakub Biesek, Joanna Kuźniacka, Mirosław Banaszak
- Metody łagodzenia skutków stresu cieplnego Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Możliwość kontroli populacji much Anna Wilkanowska
- Stres oksydacyjny oraz charakterystyka wybranych antyoksydantów Bartosz Korytkowski
- Mięso jako surowiec drobiarski wzbogacony o substancje bioaktywne Bartosz Korytkowski
- Wielkie otwarcie w Czechu FERMO
- Dlaczego zabijanie jednodniowych piskląt jest problematyczne? Daria Murawska
- V Pomorskie Forum Drobiarskie w Chmielnie PODR/Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ