W numerze:
- W trosce o efektywne wykorzystanie paszy Alina Rachwał
- Efektywność stosowania pasz ekologicznych w produkcji brojlerów Anna Wilkanowska
- Przyczyny, konsekwencje i zapobieganie zjawisku mokrej ściółki Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Ograniczenie stosowania antybiotyków w produkcji zwierzęcej bez spadku opłacalności jest w zasięgu ręki
- Oleje paszowe od Mint Group. Rozmowa z Bogdanem Gałkiem
- X-Treck sytem przyszłości czy wielki bubel? Adam Gapiński
- Selekcja genomowa u drobiu Maciej Kucharski
- Nowoczesna produkcja jaj konsumpcyjnych od A do Z, czyli hodowla ściółkowa nie taka straszna Marcin Lebok
- Utrwalenie mięsa drobiowego metodami chemicznymi i biologicznymi Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wady mięsa drobiowego Bartosz Korytkowski
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ