W numerze:
- Bobik i groch w żywieniu kur niosek Zuzanna Wiśniewska, Marcin Hejdysz
- Zmysły ptaków - wzrok, słuch, smak i węch Teresa Majewska
- Wpływ probiotyków na produkcję jaj i wytrzymałość skorupy Jakub Biesek
- Wpływ wybranych hormonów na jakość mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Wpływ jakości skorupy jaj wylęgowych i wieku mięsnych stad rodzicielskich na wylęgowość Alina Rachwał
- Bal - Powitanie wiosny z Golpaszem Magdalena Mazurowska
- Etiologia chorób pasożytniczych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Produkcja gęsi w Polsce - spożycie, możliwości eksportowe, opłacalność Joanna Marć-Pieńkowska
- Podwyższony poziom dwutlenku węgla w budynkach inwentarskich Przemysław Marek
- Glebogryzarka z systemem ARS również do zastosowań na fermach drobiu Aries Power
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ