W numerze:
- Bobik i groch w żywieniu kurcząt brojlerów Zuzanna Wiśniewska, Marcin Hejdysz, Anita Zaworska
- Organiczne formy mikroelementów w żywieniu drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Drożdże – naturalny probiotyk, prebiotyk i detoksykant Teresa Majewska
- Rodzaje preparatów wiążących mikotoksyny Jakub Biesek
- Dodatki paszowe pomocne przy stresie cieplnym Bartosz Korytkowski
- Dobrostan drobiu w warunkach odchowu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Bioasekuracja obroną przed wektorami zakażeń w przemyśle drobiarskim Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Możliwość kontroli populacji much na fermie Bartosz Korytkowski
- Problemy odchowu gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
- Wpływ zmian klimatu na produkcję drobiu Anna Wilkanowska
- Jakość mięsa kapłonów Justyna Sokół
- Nowa ferma w woj. pomorskim do tuczu brojlerów Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ