W numerze:
- Jak ograniczyć dysbakteriozę i niestrawności? Robert Burek
- Zagrożenia w końcowym tuczu brojlerów Wojciech Kozdruń, Hanna Czekaj
- Dieta bogata w witaminy miarą sukcesu produkcyjnego Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Stres cieplny u ptaków Maciej Kucharski
- Wpływ światła na różne gatunki drobiu Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Stres kurcząt brojlerów w warunkach nadmiernego zagęszczenia - sposoby eliminacji Joanna Marć-Pieńkowska
- Oświetlenie LED GrowBooster w przemysłowej produkcji drobiu - oszczędność energii i produkcyjność stada Michał Paszkowiak
- Fitogeniczne dodatki paszowe: naturalny wybór - z punktu widzenia eksperta Katarzyna Sartowska-Żygowska
- Wpływ jakości młodych kurek na ich wyniki produkcyjne w okresie nieśności Alina Rachwał
- Roztocze piór Anna Wilkanowska
- Otwarcie nowej linii produkcyjnej w zakładzie w Płośnicy Agrifirm
- Narastający problem zapalenia poduszki łap u brojlerów i inne problemy ferm drobiarskich Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ