Archiwum
Hodowca Drobiu 9/2018
W numerze:
- Antyżywieniowe działanie NSP Anna Wilkanowska
- Bioaktywne związki ostre pochodzące z papryki i pieprzu czarnego - ich rola w żywieniu drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia i nie tylko Kompasz
- Węgiel drzewny to cudowny proszek Teresa Majewska
- Lepsza strawność to wyższa opłacalność produkcji Jarosław Iwaniuk
- Projektowanie jaj Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Mikrobiom układu pokarmowego Maciej Kucharski
- Zwalczanie wektorów chorób w kurniku. Szkodniki ferm kurzych - metody zwalczania Jakub Biesek
- Ptaszyniec - o jeden krok przed wrogiem Bartosz Korytkowski
- Logistyka transportu ptaków rzeźnych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Lidia i Henryk Malec - 25 lat działalności. 10 posiedzenie Zarządu PTZ w Dębówku Piotr Lisiecki
- Kapłon czy kogut? Wartość kastrowanego ptaka Jakub Biesek
- Podwyższenie iości jaj wylęgowych Alina Rachwał
- Pora na II edycję Agro Days. Dni Hodowcy De Heus
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ