Strefa Drób

Hodowca Drobiu 10/2018

HD 10.2018 okl

W numerze:

  1. Co nowego w hodowli kur nieśnych? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  2. Zagrożenia w przemyśle paszowym Bartosz Korytkowski
  3. Energia z bonusem Jarosław Iwaniuk
  4. Wpływ technologii produkcji na jakość mięsa drobiowego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  5. Dni Otwarte na fermie Państwa Lewandowskich Piotr Lisiecki
  6. Wpływ warunków środowiskowych w zakładzie wylęgowym na jakość piskląt Alina Rachwał
  7. Utlenianie białka w przetworach mięsnych Anna Wilkanowska
  8. XIII Ogólnopolski Festiwal Pasztetników i potraw z gęsi Stanisław Wężyk, Bohdan Ogrodowski
  9. Sprawozdanie z XXX Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Monika Michalczuk

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.