W numerze:
- 100 lat produkcji jaj i mięsa drobiowego w niepodległej Polsce Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Tasomix otwiera najnowocześniejszą fabrykę pasz w Polsce Tasomix
- Wysokostrawne, odżywcze, energetyczne Agrolok
- Biotransformacja bilogiczna metodą walki z mikotoksynami Jakub Biesek
- Badanie mikotoksyn w pszenicy Radka Borutova
- Nutrigenomika w żywieniu drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Występowanie inwazyjnej kokcydiozy w stadach brojlerów kurzych Bogumiła Kowalska, Dorota Witkowska
- Mykoplazmoza kur nieśnych Anna Wilkanowska
- Wpływ długoterminowych czynników przyżyciowych na jakość sensoryczną mięsa Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wady mięsa drobiowego Bartosz Korytkowski
- Wpływ programu inkubacji na wylęgowość i produkcyjność kurcząt brojerów Alina Rachwał
- Deratyzacja i zabezpieczenie ferm przed szkodnikami Katarzyna Jankowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ