Strefa Drób

Hodowca Drobiu 3/2019

HD 32019 okl

W numerze:

  1. Probiotyki i dodatki ziołowe jako sposób na produkcję drobiu bez antybiotyków Bartosz Korytkowski
  2. Wykorzystanie nasion roślin strączkowych w żywieniu gęsi Jakub Biesek, Bartosz Bigorowski
  3. Mikrobiom jelit – jak wpływa na zdrowie i produkcyjność drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  4. Choroby grzybicze drobiu Bartosz Korytkowski
  5. Akademia kaczek i gęsi – dobre praktyki w żywieniu i hodowli drobiu wodnego Fermo
  6. Kampylobakterioza u drobiu Maciej Kucharski
  7. Kondycjoner ściółki KS-160 Indoor
  8. Poprawa stanu zdrowia łap Katarzyna Jankowska
  9. MiniKiwi – nowy owoc o dużym potencjale rynkowym Monika Michalczuk, Anna Siennicka, Piotr Latocha
  10. Polska gęsina – produkcja i charakterystyka Teresa Skiba
  11. Gliceryna jako czynnik moderujący zmiany jakości jaj podczas przechowywania Kamil Drabik, Karolina Dobrosz, Alina Woronowa, Kostiantyn Vasiukov, Alicja Budzyńska, Justyna Batkowska
  12. Odnawialne źródła energii na fermach drobiu Joanna Marć-Pieńkowska
  13. Centralne Targi Rolnicze w Nadarzynie

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.