W numerze:
- Programy redukcji antybiotyków w chowie drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Zapotrzebowanie kaczek na aminokwasy Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Białko owadów w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
- Przez trudy do gwiazd już przez 18 lat AW/SG
- Rynek kapłonów zapotrzebowanie, produkcja w Polsce i na świecie Bartosz Korytkowski
- Rodzaje materiałów ściółkowych Michelle Paradowska, Jakub Biesek, Sebastian Wlaźlak, Mirosław Banaszak
- Zróżnicowana jakość jaj kur objętych w Polsce programem ochrony Józefa Krawczyk, Jolanta Calik
- Choroba Mareka – szczepy o wysokiej zjadliwości (vv+MDV) Maciej Kucharski
- Produkcja drobiu w aspekcie żywności funkcjonalnej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Sprawozdanie z XXXI Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Monika Michalczuk, Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ