W numerze:
- ADISSEO Polska 2019: Analiza zawartości mykotoksyn w pszenicy Radka Borutova
- Znaczenie jakości okrywy piór w hodowli i produkcji drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wybrane aspekty jakości mięsa drobiowego Justyna Batkowska, Kamil Drabik, Sylwia Cizio
- Czego można się dowiedzieć obserwując ptasi pomiot? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wady piskląt kurzych Sebastian Wlaźlak, Mirosław Banaszak
- Białka zwierzęce stosowane w żywieniu drobiu Martyna Wilk
- Monitoring serologiczny w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Perlice – czy powrócą do zagród? Bartosz Korytkowski
- Infekcje reowirusowe u drobiu Maciej Kucharski
- Wpływ sposobu chowu i żywienia kogutów mięsnych na ich wydajność produkcyjną Alina Rachwał
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ