W numerze:
- Przemysł paszowy jako potencjalne źródło zagrożenia zdrowia drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Fermentowane produkty białkowe w paszach dla drobiu Teresa Skiba
- Innowacyjna odchowalnia dla indyków – kolejna realizacja firmy Indoor Indoor Group Ltd
- Zakażenia okołolęgowe bakteriami Proteus sp. istotny i rzadko diagnozowany problem niepłodności u drobiu Mariusz Krawczyński
- Behawior drobiu jako wskaźnik kondycji stada Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Jak zrobić konferencję naukową w czasach pandemii? Piotr Lisiecki
- Fotowoltaika – nowy trend (nie tylko) w branży drobiarskiej? Brewa
- Programy szczepień u drobiu Maciej Kucharski
- Oświetlenie w kurniku Bartosz Korytkowski
- Zagrożenia biologiczne na fermie drobiu – gryzonie Joanna Marć-Pieńkowska
- Przodkowie gęsi domowych Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Odchów kaczek Bartosz Bigorowski, Jakub Biesek
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ