Archiwum
Hodowca Drobiu 2/2015
W numerze:
- Rozdroże ekonomiczne produkcji drobiarskiej Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Sole kwasu masłowego korzystnie wpływają na integralność jelit Katarzyna Jankowska
- Wpływ preparatów ziołowych na jakość mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Synergizm selenu i witaminy E Bartosz Korytkowski
- Wychów kurek w kierunku wysokiej produkcji jaj Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Jakie dokumenty powinien posiadać właściciel fermy drobiu w swoim gospodarstwie? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Substancje bakteriobójcze - bakteriologia, mechanizm działania, podział, właściwości i zastosowanie w weterynarii - cz.2 Wojciech Grudzień
- Zakażenia wirusowe u gęsi Henryka Korytkowska
- Gospodarka wodno-ściekowa w zakładach drobiarskich Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Ładowarka teleskopowa P 32.6 PLUS, P32.6 L PLUS, P32.6 TOP Merlo Polska
- Polscy przedsiębiorcy rolni wspierani przez Unię Europejską wybierają ekologiczny gaz płynny Novatek
- Wady mięsa drobiowego w nowoczesnym przemyśle drobiarskim Katarzyna Łagowska, Elżbieta Bombik, Marcin Różewicz, Alina Janocha
- Wpływ poziomu białka w paszy i masy ciała niosek na wyniki reprodukcyjne Alina Rachwał
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ