Archiwum
Hodowca Drobiu 5/2021
W numerze:
*Aktualności branżowe: Drobiarstwo w liczbach; Ogniska wysoce zjadliwej ptasiej grypy u drobiu; Rynek mięsa drobiowego – ceny; Rynek mięsa drobiowego – handel; Rynek jaj – UE; Rynek jaj – handel; Rynek jaj – ceny; Rynek materiałów paszowych.
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
- Jak zmieni się drobiarstwo w Polsce i na świecie? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Czy aby na pewno probiotyki są konieczne w produkcji drobiarskiej? Joanna Marć-Pieńkowska
- Wpływ temperatury i wilgotności w okresie upałów na produkcję drobiu Bartosz Korytkowski
- Choroby wywoływane przez robaki pasożytnicze u kaczek Katarzyna Królaczyk
- Hodowla i produkcja kaczek w Polsce Teresa Skiba
- Odchów gęsi reprodukcyjnych i jego wpływ na wyniki nieśności – cz. 1 Zbigniew Sztramkowski
Wykaz firm wyposażających fermy drobiu*
Wykaz producentów pasz dla drobiu*
Pisklęta produkcja, odchów, dystrybucja*
* wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub wydaniu online
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ