W numerze:
- Genomika, nowe narzędzie w genetycznym doskonaleniu drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Substancje bakteriobójcze - bakteriologia, mechanizm działania, podział, właściwości i zastosowanie w weterynarii - cz.1 Wojciech Grudzień
- Enzymy a użytkowanie nieśne kur Anna Wilkanowska
- Korzyści z zastosowania włókna w żywieniu kurcząt brojlerów Katarzyna Sartowska, Rettenmaier Polska
- Skutki niedoboru mikro- i makroelementów Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Produkcja drobiarska w Polsce. Wybrane zagadnienia Marian Biegański
- Biegunki u drobiu. Czy można poradzić sobie bez antybiotyków? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Ładowarka teleskopowa P 32.6 PLUS, P 32.6 L PLUS, P32.6 TOP Merlo Polska
- Profilaktyka - czyli działania zapobiegające wystąpieniu i szerzeniu się chorób Ireneusz Stachowiak
- Przyczyny kanibalizmu i sposoby jego eliminacji Bartosz Korytkowski
- Wpływ grubości skorupy jaj na wylęgowość kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Nutraceutyki w naszej diecie Katarzyna Jankowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ