Strefa Drób

Hodowca Drobiu 9/2014


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Znaczenie zoptymalizowanego żywienia suplementami dla jednodniowych kurcząt z wczesnych wylęgów Dawid Kołacz
  2. System chowu kur a poziom nieśności Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  3. Zasady żywienia kur reprodukcyjnych Bartosz Korytkowski
  4. Mikotoksyny a żywienie zwierząt Katarzyna Śliżewska
  5. Polskie odmiany łubinu białego Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  6. Zdrowe nogi kurcząt do końca tuczu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Chelaty - małe związki, wielkie korzyści Andrzej Juszczuk
  8. Negatywne skutki niedoboru witamin u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  9. Bioasekuracja opracuj program, wdróż system, monitoruj Ireneusz Stachowiak
  10. Biologiczna i patologiczna analiza lęgu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Możliwość wzbogacania jaj w bioaktywne składniki Teresa Skiba, Magdalena Dymek
  12. Klient nasz Pan AC/SG
  13. Kaczka krzyżówka jako surowiec drobiarski Bartosz Korytkowski
  14. Koncepcja poprawy ekonomiki hodowli drobiu przez energetyczne wykorzystanie pomiotu drobiowego Wiesław Jodkowski, Andrzej Sitka, Bogusław Szumiło

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.