Archiwum
Hodowca Drobiu 11/2022
HODOWCA DROBIU
Numer: 11/2022
ISSN 1425-963X
Artykuły:
- Inteligentne dodatki paszowe stosowane w żywieniu drobiu
Damian Konkol, Ewa Popiela, Mariusz Korczyński - Jak unieszkodliwić mykotoksyny w paszy?
Agnieszka Wilczek-Jagiełło - Wpływ nowych aminokwasów, argininy i histydyny, na jakość mięsa kurcząt brojlerów
Diana Siebert - Optymalizacja bez kompromisów
Wspomnienie z Seminarium Feed Your Brain Poultry - Odpady generowane w chowie i podczas uboju drobiu
- FDN u kur niosek
- Jakość jaj konsumpcyjnych a system utrzymania kur niosek
Sebastian Wlaźlak, Kamil Kądziołka - Wooden breast – stwardnienie mięśnia piersiowego kurcząt
Aktualności branżowe:*
- Wylęgi piskląt
- Rynki globalne, 46 tydzień 2022
- Ceny skupu drobiu rzeźnego
- Handel mięsem drobiowym w I półroczu 2022 roku
- Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
- Ceny skupu i sprzedaży jaj
- Handel jajami w I półroczu 2022 roku
- Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
- Ceny materiałów paszowych
Ponadto w numerze:*
* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.
Kup ten numer
12 zł
12 zł
Kup prenumeratę
120 zł
120 zł
Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich
GRATIS!