Strefa Drób
okl HD 2023 03

HODOWCA DROBIU

Numer: 3/2023

ISSN 1425-963X

Artykuły:

  • Grypa ptaków w EuropiePrzeczytaj cały
  • Fermentacja materiałów paszowych jako sposób na poprawę strawności
    Marta Michalak
  • Wykorzystanie organicznych form selenu w żywieniu kurcząt brojlerów – wpływ na parametry jakościowe mięsa
    Damian Konkol
  • Zataria multiflora – wpływ na produkcyjność i zdrowotność brojlerów
  • Jaja klatkowe, czy konsument jest gotowy na wycofanie ich z rynku?Przeczytaj cały
    Jakub Urban, Anna Rostkowska, Damian Bień, Arkadiusz Matuszewski, Patrycja Ciborowska, Monika Michalczuk
  • Substancje wspomagające wątrobę u kur niosek
    Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  • Jaja z podwójnym żółtkiem – czy nadal można je znaleźć w sklepie?
  • Emisja amoniaku w produkcji drobiarskiej
  • Amorficzna Ziemia Okrzemkowa
  • Mięso drobiowe wyhodowane w laboratorium
  • Aktualne podejście do oceny świeżości mięsa drobiowego

Aktualności branżowe:*

  • Wylęgi piskląt
  • Rynki globalne, 11 tydzień 2023
  • Ceny skupu drobiu rzeźnego
  • Handel mięsem drobiowym w 2022 roku
  • Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
  • Ceny skupu i sprzedaży jaj
  • Handel jajami w 2022 roku
  • Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
  • Ceny materiałów paszowych
  • Produkcja mięsa drobiowego w UE w latach 2020-2022

Ponadto w numerze:*

* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.

Kup ten numer
12 zł
Kup prenumeratę
120 zł


Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich

GRATIS!

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.