HODOWCA DROBIU
Numer: 12/2022
ISSN 1425-963X
Artykuły:
- System Aranet – poprawa wydajności chowu drobiu
- Lactobacillus plantarum – bakteria, która dużo możePrzeczytaj cały
- Czosnek i zawarta w nim allicyna – ich wpływ na zdrowotność i produkcyjność kurcząt brojlerów
Agnieszka Wilczek-Jagiełło, Andrzej Puchalski - Nowe ogniska ptasiej grypy w Polsce
Czego się nauczyliśmy do tej pory i jak jesteśmy przygotowani na walkę z tą chorobą? - AGRO PREMIERY rolnicze na sezon 2023
- Dobre praktyki utrzymania kur niosek w chowie bezklatkowym
Patryk Sztandarski, Joanna Marchewka - Neutralizacja amoniaku z pomiotu drobiowego
Łukasz Wlazło, Bożena Nowakowicz-Dębek - Wagi w gospodarstwach, czyli kontrola podstawą zaufania
Bartosz Bigorowski - Tekstura mięsa drobiowego
Sebastian Wlaźlak, Weronika Ragus, Zuzanna Brzycka - Żywność na Ukrainie pozostawia wiele do życzenia, a co z jakością eksportowanych produktów?
Vladislav Vorotnikov - Targi Ferma – największe specjalistyczne targi dla fachowców produkcji zwierzęcej w Polsce
- Rejestracja drobiu – nowe przepisy
Przemysław Lech
Aktualności branżowe:*
- Wylęgi piskląt
- Rynki globalne, 47 tydzień 2022
- Ceny skupu drobiu rzeźnego
- Handel mięsem drobiowym w okresie I-IX 2022 roku
- Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
- Ceny skupu i sprzedaży jaj
- Handel jajami w okresie I-IX 2022 roku
- Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
- Ceny materiałów paszowych
- Produkcja mięsa drobiowego w UE w latach 2020-22, okres I-IX
Ponadto w numerze:*
* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.
Kup ten numer
12 zł
12 zł
Kup prenumeratę
120 zł
120 zł
Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich
GRATIS!