Archiwum
HODOWCA DROBIU
Numer: 2/2024
ISSN 1425-963X
Artykuły:
- Produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego – źródła i kategorie materiałów pochodzenia zwierzęcego
Anna Weiner, Krzysztof Kwiatek - Wpływ czynników genetycznych na otłuszczenie kur mięsnych
Magdalena Solka - Bakteria Salmonella zrozumieć zagrożenie Przeczytaj cały
- Racjonalna antybiotykoterapia u zwierząt i ludzi – czyli przeciwdziałanie lekooporności
Katarzyna Gorzkiewicz - Zanieczyszczenie surowców pochodzenia zwierzęcego mikotoksynami
Kinga Stuper-Szablewska, Tomasz Szablewski - Produkcja kaczek w Polsce na tle UE i świataPrzeczytaj cały
Bartosz Korytkowski - Chów zwierząt czy chów komórek – perspektywy produkcji mięsa
Sara Dzik - Forum zootechniczne Timac Agro 12 lutego 2024 r.
- Dziesiąta jubileuszowa edycja Międzynarodowych Targów Rolniczych Polagra Premiery
- Animki – nowa odsłona, jeszcze lepsza receptura – dla wsparcia zdrowia zwierząt gospodarskich
Aktualności branżowe:*
- Rynki globalne, 6 tydzień 2024
- Wielkość krajowych wylęgów piskląt
- Ceny skupu drobiu rzeźnego
- Handel mięsem drobiowym w 2023 r.
- Produkcja mięsa drobiowego w krajach UE
- Ceny skupu i sprzedaży jaj
- Handel jajami w 2023 r.
- Produkcja jaj konsumpcyjnych w krajach UE
- Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
- Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
- Ceny skupu zbóż i sprzedaży materiałów paszowych
Ponadto w numerze:*
* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.
Kup ten numer
14 zł
14 zł
Kup prenumeratę
160 zł
160 zł
Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich
GRATIS!