Archiwum
Hodowca Drobiu 11/2013
W numerze:
- Premiksy lecznicze zastosowanie na fermach drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Lojalni mają lepiej BioPoint
- Kurczęta też są mięsożerne! Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Cargill & GPR BAKSS – wspólne wartości łączą biznes Cargill Poland Sp. z o.o.
- Straty paszy w ciągu całego odchowu kurcząt brojlerów… Wojciech Grudzień
- Kokcydioza zachorowania i metody kontroli praca zbiorowa pod redakcją Monita Vereecken, DVM
- Potencjał genetyczny współczesnych brojlerów Anna Wilkanowska
- Skuteczna dezynfekcja w zwalczaniu Salmonelli Robert Nowakowski
- Czynniki wpływające na funkcjonowanie układu odpornościowego u ptaków Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Problemy w transporcie drobiu Alina Rachwał
- Utrzymanie nieśności kur w okresie zimy w małych stadach Alina Rachwał
- Jakość mięsa gęsiego – tradycje spożywania Henryka Korytkowska
- Srebrna rocznica sympozjum drobiarskiego PO WPSA „Nauka praktyce drobiarskiej – praktyka drobiarska nauce” Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ