Strefa Drób

Hodowca Drobiu 11/2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Premiksy lecznicze zastosowanie na fermach drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  2. Lojalni mają lepiej BioPoint
  3. Kurczęta też są mięsożerne! Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  4. Cargill & GPR BAKSS – wspólne wartości łączą biznes Cargill Poland Sp. z o.o.
  5. Straty paszy w ciągu całego odchowu kurcząt brojlerów… Wojciech Grudzień
  6. Kokcydioza zachorowania i metody kontroli praca zbiorowa pod redakcją Monita Vereecken, DVM
  7. Potencjał genetyczny współczesnych brojlerów Anna Wilkanowska
  8. Skuteczna dezynfekcja w zwalczaniu Salmonelli Robert Nowakowski
  9. Czynniki wpływające na funkcjonowanie układu odpornościowego u ptaków Oliwia Duszyńska-Stolarska
  10. Problemy w transporcie drobiu Alina Rachwał
  11. Utrzymanie nieśności kur w okresie zimy w małych stadach Alina Rachwał
  12. Jakość mięsa gęsiego – tradycje spożywania Henryka Korytkowska
  13. Srebrna rocznica sympozjum drobiarskiego PO WPSA „Nauka praktyce drobiarskiej – praktyka drobiarska nauce” Katarzyna Markowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.