Strefa Drób

Hodowca Drobiu 10/2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Chelaty szansą na lepsze wykorzystanie mikroelementów z paszy Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  2. Czy rośliny strączkowe uprawiane na terenie kraju mogą stać się alternatywą dla drogiej soi? Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  3. Związki fitoncydowe alternatywą dla chemioterapeutyków Henryk Różański, Paulina Abramowicz
  4. Zapobiegaj i lecz biegunki bez antybiotyków! Albert Nakielski
  5. Suszony wywar kukurydziany Anita Zaworska
  6. Fizjologia układu rozrodczego kury Oliwia Duszyńksa-Stolarska
  7. Właściwości technologiczne mięsa drobiowego, cz. II. Anna Wilkanowska
  8. Zootechniczne zasady chowu kur w klatkach Alina Rachwał
  9. Jak się zmieniła dezynfekcja Robert Nowakowski
  10. Znaczenie piór dla drobiu Bartosz Korytkowski
  11. Produkcja mięsa gęsiego w Polsce i na świecie Anna Wilkanowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.