W numerze:
- Na świecie rośnie zainteresowanie jajami, a w Polsce? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Charakter konsumentów i ich preferencje w odniesieniu do różnie przyrządzonych jaj Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Lizozym, cystatyna, owomukoid, owoinhibitor interesujące związki białka jaja Teresa Skiba, Magdalena Dymek
- Co zrobić, gdy pasza jest… „kiepska”?
- Homogeniczność paszy Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
- Przyczyny anomalii behawioralnych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Wielkie otwarcie pierwszej Fermy Referencyjnej De Heus brojlera kurzego na Wielkopolsce De Heus
- Gryzonie na fermie – mniej chorób Bartosz Korytkowski
- Myślisz, że grzybica nie dotyczy Twojej fermy? Albert Nakielski
- Pomiot drobiowy jako substrat do produkcji biogazu Bartosz Korytkowski
- „Gęsina wraca na polskie stoły”. Jesteśmy dużym producentem gęsi, której niestety nie spożywamy. Czy to się zmieni? Kołuda Wielka promuje gęsinę SG/AC
- Praktyczne informacje dotyczące oceny jakości ściółki Alina Rachwał
- Lidermix z unikalną formułą Trouw AO-mix
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ