
Archiwum
Hodowca Drobiu 5/2013
W numerze:
- Substancje biologiczne czynne w mieszankach paszowych dla drobiu Elżbieta Kopczyńska
- DEB, H (a) S oraz TA (s) czyli fizjologia i żywienie w matematycznej pigułce Jak nie dać się upałom poprzez optymalne odżywianie – cz. I Tomasz Wertelecki, Piotr Łambucki
- Skuteczne metody walki ze stresem cieplnym Albert Nakielski
- Jakość żywca dostarczanego do zakładu Katarzyna Jankowska
- Zarządzanie żywieniem w reprodukcyjnym stadzie kur mięsnych Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Żywność funkcjonalna przykłady (część 2) Katarzyna Śliżewska
- Syndrom czarnych kości (BBS) Wojciech Grudzień
- Zużycie wody w zależności od temperatury Alina Rachwał
- Profilaktyka kokcydiozy w stadach drobiu Iwona Pijarska-Bińkowska
- Warunki klimatyczne na fermie pod stałym nadzorem Bartosz Korytkowski
- Mutacje genowe wpływające na cechy mięsne ptaków użytkowych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Podstawowe zasady bioasekuracji na fermach Katarzyna Jankowska
- Technologia odchowu gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
- Białko mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Systemy jakości – plusy dodatnie i… PLUSY UJEMNE Robert Nowakowski
- Z teczki lekarza weterynarii
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ