Archiwum
Hodowca Drobiu 2/2013
W numerze:
- Rola substancji czynnych w ziołach Katarzyna Jankowska
- Właściwa mikroflora przewodu pokarmowego drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Kwasy omega-3 i omega-6 w produkcji drobiu Anna Wilkanowska
- Zboża pastewne źródłem energii w paszach dla drobiu Alina Rachwał
- Wartość pokarmowa aktualnie uprawianych w Polsce roślin strączkowych Agnieszka Misiura
- Ryzyko skarmiania pasz z mikotoksynami Wojciech Grudzień
- Jak ubić by nie skrzywdzić? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Cud w Botswanie Jan M.Fijor
- Profilaktyka na fermach drobiu Bartosz Korytkowski
- Ubój rytualny tradycyjna metoda czy okrutne morderstwo? Robert Nowakowski
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ