Strefa Drób

Hodowca Drobiu 5/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Mono- i diglicerydy kwasu masłowego Wpływ na strukturę przewodu pokarmowego piskląt Daniel Hering
  2. Aktualne zagrożenia zdrowotne w produkcji brojlerów Katarzyna Jankowska
  3. Surowce GMO w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  4. Stymulatory produkcyjności w produkcji drobiarskiej Jarosław Jurowski
  5. Negatywne skutki stresu cieplnego u drobiu Katarzyna Jankowska
  6. Pył w pomieszczeniach dla drobiu Alina Rachwał
  7. Zrównoważona produkcja drobiarska a środowisko Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  8. Problem much na fermach Bartosz Korytkowski
  9. Wystartowała kampania promocyjno-informacyjna „Z kurczakiem przez wieki” Przemysław Wieczorek
  10. Seminarium naukowe firmy Delacon Profilaktyka w hodowli zwierząt powszechna, ale czy rzeczywiście stosowana? Katarzyna Markowska
  11. Woda w roli głównej na kolejnym spotkaniu INDOOR’a INDOOR Group Ltd.

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.