Archiwum
Hodowca Drobiu 3/2012
W numerze:
- Treonina trzeci aminokwas limitujący w żywieniu kurcząt brojlerów Henryka Korytkowska
- Zapobieganie zakażeniom i zwalczanie bakterii Salmonella Katarzyna Śliżewska
- Kokcydioza kur etiologia, patogeneza, zwalczanie Katarzyna Bobusia, Andrzej Gaweł
- Odporność ptaków Katarzyna Jankowska
- Zanieczyszczenie mikroflorą środowiska kurnika w zależności od systemu chowu kur Henryka Korytkowska
- Brakowanie kur niosek na fermach towarowych Alina Rachwał
- Problematyka polskiej produkcji drobiarskiej w aspekcie nierównej konkurencji światowej Wojciech Grudzień
- Produkcyjność kur nieśnych w chowie ekologicznym Anna Wilkanowska
- Zaczynaliśmy od zera, kredytu i od wielkich chęci Przemysław Wieczorek
- Efektywność żywienia gęsi owsianych mieszankami paszowymi firmy Ekoplon S.A. Ryszard Michalczyk, Halina Bielińska
- Wipasz S.A. szkoli hodowców w trosce o rodzimy przemysł drobiarski oraz bezpieczeństwo konsumenta Katarzyna Markowska
- Wystawa kur ozdobnych w Warszawie Ryszard Gilewski
- Hodowco, nie daj się zrobić w jajko! Inwest-Agro
- INDOOR Group Ltd. INDOOR Group Ltd.
- CORE program żywienia brojlerów, w którym wykorzystywane jest całe ziarno pszenicy Agrifirm
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ