Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 9-10/2015

 W numerze:

  1. Eubiotyczna celuloza, nowe narzędzie w żywieniu świń dr Artur Kroismayr, dr Staccey A. Roberts
  2. Specyfika żywienia loch w poszczególnych okresach cyklu rozpłodowego. Wysoka ciąża część II Dorota Bugnacka
  3. Oleje rybne w żywieniu trzody chlewnej Adam Mirowski
  4. Problemy jelitowe prosiąt Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
  5. Strawność surowców paszowych możliwości poprawy Anita Zaworska
  6. Badania diagnostyczne w celu określenia statusu zdrowotnego stada trzody chlewnej Katarzyna Jankowska
  7. Zasady tuczu świń w zgodzie z przepisami Wanda Milewska
  8. Praktyczne zasady deratyzacji Robert Szulc
  9. Dlaczego należy zachować dobrostan w chlewni? Artur Mazurowski
  10. Utrzymanie świń a smakowitość wieprzowiny Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
  11. Produkcja tuczników i wyrobów mięsnych to perfekcyjne połączenie Tomasz Kodłubański

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.