W numerze:
- Związki antyżywieniowe w paszach stosowanych w żywieniu świń Dorota Bugnacka
- Od kiedy i czym dokarmiać prosięta? Krzysztof Karpiesiuk
- Mikroelementy w postaci organicznej w żywieniu trzody chlewnej Halina Skórko-Sajko
- Problemy zdrowotne na tle żywieniowym Agnieszka Misiura
- Innowacyjna gorzelnia z biogazownią w Łanach Wielkich ze zbiornikami Wolf System Wolf System Sp. z o.o.
- Doskonalenie wyników na tuczach Jak wykorzystać potencjał genetyczny świń? Robert Burek
- Skuteczne usuwanie odorów dzięki zastosowaniu instalacji Laminopol Sp. z o.o. Słupsk Zbigniew Miecznikowski
- System termoizolacji bezspoinowej pianą poliuretanową Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych
- Odchów prosiąt. Dogrzewanie stanowisk dla prosiąt Tadeusz Nikielski
- Skraplanie wody w budynkach inwentarskich Zdzisław Czmer
- Najważniejsza jest higiena na fermie Leszek Jasiński, Sebastian Środoń, Damian Knecht
- Idealni rodzice Rodian Pawłowski
- Diagnozowanie ciąży u loch nie jest łatwe Marek Babicz, Milena Kotlińska, Ewelina Flis
- Premiksy lecznicze a produkcja pasz leczniczych Agnieszka Misiura
- Świńska grypa. Etiologia i zwalczanie Wanda Milewska, Michał Kaczyński
- Liczba prosiąt w miocie wciąż za niska Wanda Milewska
- Kastracja prosiąt w świetle inicjatywy brukselskiej Aleksander Skoracki
- Jak wygląda innowacyjna produkcja świń w Tajlandii? Stuart Lumb
- Biomax
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ