W numerze:
- Choroby prosiąt spowodowane nieprawidłowym żywieniem Anita Zaworska
- Dlaczego warto korzystać z doradztwa żywieniowego? Paweł Bieliński
- Co to jest flushing? Krzysztof Karpiesiuk
- Wpływ czynników środowiskowych i żywieniowych na jakość wieprzowiny Damian Knecht, Leszek Jasiński
- Mniej amoniaku, większa zdrowotność Katarzyna Jankowska
- Czosnek w żywieniu świń Agnieszka Misiura
- Unia Europejska potwierdza bezpieczeństwo i skuteczność fitogenicznych dodatków paszowych Delacon
- Dobór komponentów rasowych do krzyżowania towarowego świń Damian Knecht, Leszek Jasiński
- Znaczenie inseminacji w hodowli i produkcji trzody chlewnej Wanda Milewska, Paweł Zejer
- Cysty jajnikowe przyczyną zaburzeń płodności loch Karol Kotowski
- Ile kosztuje własna loszka? Paweł Bieliński
- Jak najefektywniej żywić lochy? Robert Burek
- Innowacyjna mikrobiogazownia w Studzionce Wolf System
- Hala ekspozycyjna JOSKIN TECHNIC CENTER w Trzciance już otwarta! Joskin
- Produkty
- Producenci świń w Azji zmagają się z europejskimi problemami Stuart Lumb
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ