W numerze:
- System chowu a wyniki produkcyjne świń Henryk Maciołek, Magdalena Smyczek
- Wybrane dodatki paszowe w żywieniu świń Artur Mazurowski
- Opłacalność produkcji świń przy technologii żywienia na mokro Anita Zaworska
- Znaczenie wody w produkcji świń Krzysztof Karpiesiuk
- Czynniki wpływające na śmiertelność prosiąt Artur Mazurowski
- Potrzeby pokarmowe prosiąt Wszystko zaczyna się od lochy! Damian Knecht
- Znaczenie siary w życiu prosiąt Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Sebastian Środoń
- Selekcja loszek remontowych z własnego stada Dorota Bugnacka
- Przydatność knurów różnych ras i mieszańców do użytkowania w inseminacji Wanda Milewska
- Ciąża: Diagnostyka i przebieg Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Sebastian Środoń
- Odporność immunologiczna świń Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Biegunka u prosiąt wywołana bakteriami beztlenowymi z rodzaju Clostridium Karol Kotowski
- „Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy” Laboratorium analiz zagrożeń biologicznych Tadeusz Bakuła
- Marka jest kluczem! Stuart Lumb, tłumaczenie: Agnieszka Markowska
- Behawior dzika europejskiego Jagoda Popek, Jacek Nowicki
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ