W numerze:
- Sterowanie środowiskiem jelit u trzody chlewnej Dorota Bederska-Łojewska, Marek Pieszka
- Pasza dla loch prośnych Wanda Milewska
- Antybiotykowy czy ziołowy stymulator wzrostu? Wojciech Grudzień
- Preparaty sprzyjające produkcyjności trzody chlewnej dozwolone do stosowania w żywieniu zwierząt
- Strawność surowców paszowych Agnieszka Misiura
- Wpływ żywienia na jakość mięsa Damian Knecht, Marcin Sibiński, Kamil Duziński
- Stres cieplny w chlewni Artur Mazurowski
- Środowisko bytowania zwierząt a zdrowotność Katarzyna Jankowska
- Cechy pokrojowe wpływające na płodność świń Paweł Gajewczyk
- Eliminacja zapachu płciowego u knurów Anita Zaworska
- Rasy świń wykorzystywane w produkcji ekologicznej Rodian Pawłowski
- Szczególnie niebezpieczne wirusowe choroby świń, występujące w warunkach intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Dorota Łukomska, Ewelina Rucińska
- Zdrowe świnie = konkurencyjna produkcja Katarzyna Markowska
- Magazyn i sklep rolny w Ornecie. Nowa inwestycja firm Supros i Agrochemia Katarzyna Markowska
- Od pomysłu aż po dach Athena Art
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ