Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2016

 W numerze:

  1. Dodatki wieloskładnikowe dla świń – co się pod tym terminem kryje Anita Zaworska
  2. Żywienie loch w okresie okołoporodowym Artur Mazurowski
  3. Witamina E w żywieniu trzody chlewnej Adam Mirowski
  4. Doskonałość drożdży piwnych firmy Leiber w żywieniu trzody chlewnej Andrzej Sobieraj
  5. Spełnij marzenie o Legolandzie Trouw Nutrition
  6. DDGS – pełny suszony wywar zbożowy Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
  7. Groch w paszach dla świń Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  8. Zabiegi modyfikujące wartość odżywczą oraz właściwości funkcjonalne materiałów paszowych Dariusz Minakowski, Jarosław Zabielski
  9. Właściwa opieka nad prosiętami gwarantem sukcesu przy ich odsadzaniu Marcin Różewicz
  10. Przyczyny biegunek u świń Katarzyna Jankowska
  11. Zakażenia Chlamydia Kwestia istotna dla zrowia świń, czy tez nie? Andrzej Bochniak
  12. Nie tylko dezynfekcja budynku – ale także mycie – ma znaczenie Katarzyna Jankowska
  13. Selekcja loch pod względem wielkości miotów nie osiągnęła jeszcze swojego optimum Wanda Milewska
  14. Innowacyjne rozwiązania w organizacji pracy w chlewni – konferencja POLSUSa Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
  15. POLAGRA-PREMIERY otwierają sezon rolniczy w Polsce Katarzyna Markowska
  16. PRRS – zagrożenia w chlewni Małgorzata Horecka
  17. Możliwości wykorzystania nutrigenomiki i nutrigenetyki w ochronie zdrowia świń Marek Babicz, Marcin Bany
  18. Międzynarodowe targi hodowlane SPACE 2015 redakcja
  19. Hodowla świń. Danbred w Tajlandii Stuart Lumb

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.