W numerze:
- Specyfika żywienia loch w poszczególnych okresach cyklu rozpłodowego Laktacja – cz. III Dorota Bugnacka
- Możliwości i ograniczenia wykorzystania pełnotłustych nasion soi w żywieniu trzody chlewnej Marcin Różewicz
- Strawność krajowych źródeł białka roślinnego Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Stres cieplny u świń. Co można zrobić, aby nie stracić? Katarzyna Piotrowska
- Zarządzanie rozrodem świń – praktyczne wskazówki Krzysztof Karpiesiuk
- Zwalczanie much w obiektach inwentarskich Izabela Nieciecka, Dorota Witkowska
- Sucha dezynfekcja w trosce o zdrowotność stada Katarzyna Łagowska
- Najważniejsze choroby bakteryjne świń Andrzej Bochniak
- Wrodzona rozkroczność nóg u prosiąt Andrzej Bochniak
- 10000 kamizelek odblaskowych już rozdanychLNB
- Wpływ drożdży piwnych Leiber na system odpornościowy zwierząt monogastrycznych Andrzej Sobieraj
- Tuczarnie na głębokiej ściółce. Wady i zalety Rodian Pawłowski
- Polimorfizm genu miostatyny (MSTN) u trzody chlewnej Anna Wilkanowska
- Ekologiczny chów świń na wolnym wybiegu Wanda Milewska
- Innowacyjny system chłodząco-grzewczy w chlewni Robert Szulc
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ