W numerze:
- Eubiotyki nowa generacja dodatków paszowych dla świń Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Prebiotyki – niezbędne składnik i prawidłowego żywienia Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
- UPAŁY negatywny wpływ na organizm zwierzęcy Rodian Pawłowski
- Techniczne i żywieniowe metody minimalizacji stresu cieplnego u świń Katarzyna Łagowska
- Sytuacja na światowym i europejskim rynku trzody chlewnej w tabelach Komisji Europejskiej Tomasz Sakowski
- Kontrola stężenia gazów w chlewni Katarzyna Jankowska
- Zastosowanie szczepionek atenuowanych w walce z PRRS Andrzej Bochniak, Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Choroby warchlaków z importu Wanda Milewska
- Bronchopneumonia świń – przyczyny i zapobieganie Karol Kotowski
- XXI Międzynarodowa Konferencja Naukowa w Puławach Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
- Dzikie świnie Azji i Afryki, cz. 2 Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
- Jako żywić kulejącą hodowlę trzody chlewnej? Tomasz Kodłubański
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ