W numerze:
- Co warto wiedzieć o ASF?
- Bakterie probiotyczne chroniące prosięta przed chorobotwórczymi bakteriami Coli i Clostridium oraz poprawiające efektywność żywienia Anita Zaworska
- Znaczenie wybranych dodatków paszowych w żywieniu trzody chlewnej Anna Wilkanowska
- Zdrowotne konsekwencje najczęstszych niedoborów żywieniowych Andrzej Bochniak, AgnieszkaWilczek-Jagiełło
- Żywienie na mokro Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
- Drożdże piwne Leiber jako dodatek paszowy ograniczający toksyczne działanie mikotoksyn w żywieniu trzody chlewnej dr inż. Andrzej Sobieraj
- Kiszone wilgotne ziarno kukurydzy w żywieniu świń Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka, Władysław Brejta
- Dyzenteria świń Małgorzata Horecka
- Prosięta z importu. Na co należy zwrócić uwagę decydując się na ich zakup? Katarzyna Łagowska
- Technologie ogrzewania chlewni Rodian Pawłowski
- Mini kompendium na temat stanu sztucznego unasieniania trzody chlewnej i jakości nasienia knura, część 1 Magdalena Czubaszek
- Aerozole w terapii i profilaktyce chorób zwierząt Karol Kotowski
- Cholesterol w mięsie wieprzowym Katarzyna Łagowska
- Choroba obrzękowa prosiąt Wanda Milewska
- Wpływ systemu żywienia tuczników na jakość mięsa Anna Wilkanowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ