W numerze:
- Źródła białka zwierzęcego w paszach dla świń Krzysztof Karpiesiuk, Anna Woźniakowska
- Ekstruzja – zabieg poprawiający strawność surowców paszowych Rodian Pawłowski
- Fitobiotyki – naturalne bioaktywne związki poprawiające wyniki produkcyjne zwierząt Anita Zaworska
- Stężenie hemoglobiny we krwi prosiąt to dobry wskaźnik anemii Dorota Bugnacka
- Klasyczny oraz afrykański pomór świń Henryk Maciołek
- Szkodniki magazynowe zbóż Izabela Nieciecka, Dorota Witkowska
- Mikroklimat w chlewni a zdrowotność stada Katarzyna Jankowska
- Skażenie surowców paszowych mikotoksynami Marcin Różewicz
- Postępowanie z prosiętami po odsadzeniu Wanda Milewska
- Endemiczny charakter biegunek wywoływanych przez Coronavirus. Rola i porównanie zakażeń TGE i PED Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Owrzodzenia żołądka świń – problem ferm wielkotowarowych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Znaczenie badania poubojowego i sekcyjnego dla oceny statusu zdrowotnego stada świń Karol Kotowski
- Idealne rozwiązania dla rolnictwa i przemysłu Wolf System
- Program optymalizacyjny – racjonalne zarządzanie kosztami pasz OptiPasz
- IV Pomorskie Forum Trzodziarskie Borzechowo, 2016 Katarzyna Markowska
- Centralne Targi Rolnicze – impreza dla rolników i przedsiębiorców Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ