W numerze:
- Wartość pokarmowa nasion soi z upraw krajowych Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Tomasz Kołata
- Wpływ warunków chowu na wyniki tuczu Dorota Bugnacka
- Temperatura otoczenia a wyniki produkcyjne Damian Kulągowski, Dorota Witkowska
- Sucha dezynfekcja w chlewni Izabela Nieciecka, Dorota Witkowska
- Lekarz weterynarii jako menedżer stada na fermie wielkotowarowej Katarzyna Jankowska
- Locha w dobrej kondycji w świetle zmieniających się wymagań fizjologii Wanda Milewska
- Monitoring serologiczny – ważne narzędzie do kontroli zdrowia świń w stadzie Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Co Brexit może oznaczać dla brytyjskiego przemysłu trzody chlewnej? Stuart Lumb
- Idealne rozwiązania dla rolnictwa i przemysłu Wolf System
- Pleuropneumonia świń Karol Kotowski
- Zmiany i wady jakościowe mięsa Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
- Newsy z TECH PORC November/December 2016 Philippe Caldier
- Jak uzyskać zadowalające wyniki w odchowie prosiąt? Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ