Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2017
W numerze:
- Źródło białka w żywieniu trzody chlewnej Anna Wilkanowska
- Ziarno zbóż w żywieniu trzody chlewnej Anna Wilkanowska
- Współpraca z Cedrob S.A. w zakresie hodowli trzody chlewnej Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
- Do czego służą i na co wpływają wskaźniki produkcyjne FCR i FI? Rodian Pawłowski
- Skuteczny odchów Czyli o tym jak zwiększyć przeżywalność prosiąt do odsadzenia Dorota Bugnacka
- Efektywność rozrodcza loch Wanda Milewska
- Efektywność dezynfekcji w niskich temperaturach Małgorzata Horecka
- Afrykański pomór świń – stan aktualny oraz podstawowe zasady zabezpieczania przed tą chorobą Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Programy monitorowania i zwalczania chorób zakaźnych świń oraz dzików Henryk Maciołek
- Zespół chorobowy układu oddechowego czyli Porcine Respiratory Disease Conplex – PRDC Małgorzata Horecka
- Pasożyty trzody chlewnej Katarzyna Jankowska
- Materiał genetyczny do tuczu a jakość wieprzowiny Marek Babicz, Marcin Hałabis
- Targi FERMA
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ