W numerze:
- Nowe odmiany żyta w żywieniu świń Anita Zaworska
- Naturalne pobudzanie oporności świń za pomocą fitogenicznych dodatków paszowych Katarzyna Pietrzkiewicz
- Kwas mlekowy i maślan sodu w żywieniu trzody chlewnej Katarzyna Jankowska
- Drożdże w żywieniu trzody chlewnej Bartosz Korytkowski
- Stres cieplny w okresie laktacji Rodian Pawłowski
- Znaczenie postępu naukowego w zakresie ochrony zdrowia świń Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Mochom wstęp wzbroniony Marek Gaworski, Michał Boćkowski
- Krzyżowanie ras trzody chlewnej Dorota Bugnacka
- Wskaźniki mikroklimatu jako element dobrostanu w produkcji świń Marek Babicz, Marcin Hałabis
- Najczęściej spotykane anomalie genetyczne świń Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wpływ stresu na zdrowotność i wyniki produkcyjne Anna Wilkanowska
- Efektywność rozrodcza loch Karol Kotowski, Ewa Kotowska
- Świnia domowa - biologiczny inkubator ludzkich narządów Marek Babicz
- Energooszczędność w chlewni Recticel Izolacje
- Konferencja Narodowy Dzień Świni: o czym była mowa?
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ