W numerze:
- Źródła białka w żywieniu prosiąt Anita Zaworska, Zuzanna Wiśniewska
- Dlaczego nie wykorzystujemy postępu hodowlanego Wanda Milewska
- Stres cieplny u loch Urszula Kołosowska, Robert Szulc
- Dostępność na rynku materiałów krajowych białkowych materiałów paszowych. Wielkość upraw w Polsce, ceny skupu i zakupu, jakość materiału Anita Zaworska
- Metody ograniczania much w chlewni Maciej Kucharski
- Woda i jej znaczenie w chowie trzody chlewnej Rodian Pawłowski
- Problemy i perspektywy szczepień Zdzisław Gliński
- Utylizacja zwierząt na miejscu elementem skutecznej bioasekuracji! Wojciech Dubiński
- Streptokokoza świń Karol Kotowski
- Niebezpieczeństwo kryjące się w endotoksynach Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Wieprzowina jako źródła żelaza w diecie człowieka Katarzyna Pietrzkiewicz
- Historia pewnej fermy świń na Jamajce Stuart Lumb
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ