W numerze:
- Możliwości stymulacji odporności u świń Dorota Bugnacka
- Algi sposobem poprawy zdrowotności Katarzyna Pietrzkiewicz
- Korzyści wynikające ze specjalizacji w produkcji trzody Wanda Milewska
- Materiał genetyczny do rozrodu i tuczu Wanda Milewska
- Wpływ systemu utrzymania na zdrowotność świń Anna Wilkanowska
- Skuteczny odchów prosiąt Robert Szulc
- Możliwości wykorzystania krajowych ras wbp i pbz w produkcji wieprzowiny wysokiej jakości Marek Babicz, Sylwia Paprocka
- Technologie ogrzewania w chlewni Robert Szulc
- Bioasekuracja na fermach świń w Europie PROHEALTH
- Skutecznie ograniczaj populację gryzoni Rodian Pawłowski
- Groźna grypa świń Karol Kotowski
- Tech PORC Maj-Czerwiec 2017 Philippe Caldier
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ