W numerze:
- Mleko uzupełniające dla prosiąt dlaczego warto stosować i jak wybrać najlepszy produkt? dr Robert Burek
- Badanie zawartości mikotoksyn w pszenicy zebranej w Polsce w 2017 r. Radka Borutova
- Pasze mające wpływ na smak wieprzowiny Anna Wilkanowska
- Wieprzowina z wartością dodatnią Katarzyna Pietrzkiewicz
- Możliwości poprawy płodności i plenności świń Kamil Siatka
- Genetyka - ważny czynnik wpływający na opłacalność produkcji wieprzowiny Wanda Milewska
- Poprawa zdrowotności stada - elementem decydującym o konkurencyjności produkcji świń Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Jak poprawić cechy tuszy i jakości mięsa? Delacon
- Najczęstsze przyczyny okołoporodowej śmiertelności prosiąt Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Stado wolne, a może stado stabilne pod względem określonych chorób zakaźnych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Selekcja genomowa świń Alicja Mizera
- "Współczesny rozród zwierząt gospodarskich" czyli relacja ze styczniowej konferencji Alicja Mizera
- Znaczenie rodzimych ras trzody chlewnej Marek Babicz, Jakub Kalinowski
- Czy możliwe jest określenie jak czynniki środowiskowe wpływają na choroby układu oddechowego u świń rosnących? PROHEALTH
- V Pomorskie Forum Trzodziarskie Nieżychowice, 2017
- II Centralne Targi Rolnicze w warszawskim Nadarzynie za nami
- Zbliżający się ASF to sprawdzian poziomu bioasekuracji ferm dla hodowców z woj. kujawsko-pomorskiego Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ