W numerze:
- Zabezpieczenie budynków przed ASF Justyna Sokół
- Probiotyki i zioła - naturalne substancje przeciwbakteryjne i poprawiające wyniki produkcyjne świń Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Alfa-monoglicerydy - mniej antybiotyków i tlenku cynku w żywieniu prosiąt odsadzonych dr Robert Burek
- Kiedy powinna się pojawić ruja u loch po odsadzeniu prosiąt? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Nasienie mrożone w kontekście metod sztucznego unasieniania Alicja Mizera
- Toksyczny wpływ amoniaku i jego minimalizacja Katarzyna Socha, Dorota Witkowska
- Anemia prosiąt Anna Wilkanowska
- Nutrigenetyka i nutrigenomika w nowoczesnym żywieniu świń Marek Babicz, Marcin Bany
- Oświetlenie chlewni Przemysław Marek
- Mięso wieprzowe w diecie człowieka fakty i mity Jessica Stawicka
- Fitogeniczne dodatki paszowe: naturalny wybór - z punktu widzenia eksperta Katarzyna Sartowska-Żygowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ